Event

FRUKOSTYOGA


Vid 5tillfällen får Ni chansen att starta upp morgonen med en mjuk och stillsam yoga (du blir inte svettig :-)) som avslutas med en härlig frukost på Gårdshandlaren i Eslöv! Möt dagen med ro i kropp och sinne. Yogan passar alla! Begränsat antal platser.


Yogan börjar 6:30 följande dagar: 

5/2, 19/2, 4/3, 18/3 och 1/4. 

Anmälan sker senast 2dagar innan yogafrukosten och är bindande.

Anmäl till: elisabeth@ortdevan.se 
Investering: 150 kronor per tillfälle som swishas till 073-8155400 i samband med din anmälan.

Ta med yogamatta och filt!

Varmt välkommen! /

Camilla och Elisabeth

PÅSKKUL för barn 


Måndagen 6/4 har barn mellan rekommenderad ålerd 7-10 möjligheten att ta med valfri kruka/korg (15cm i diameter) och plantera två blommor från utvalt sortiment inne hos Lindebergs blommor!

När barnen är färdiga kommer Ni in till oss och äter pannkakor med glass och vår hemmalagade jordgubbssylt!


Kostnad per barn: 125:-

OBS! Anmälan görs inne hos Gårdshandlaren i Eslöv

13:00 eller 14:15

Max antal barn vid plantering är 6st vid varje tillfälle.

NATURENS APOTEK - föreläsning


Intresset för växters läkande egenskaper bara fortsätter att öka. Att använda sig av medicinalväxter för att läka och förebygga sjukdomstillstånd är gammal kunskap med många tusen år på nacken, och användandet av medicinalväxter är fortfarande den dominerande läkekonsten i många länder.
På den här föreläsningen får du en kort bakgrund till örtmedicinen, samt hur du själv kan ge dig ut i naturen och på ett enkelt sätt bygga upp ett eget husapotek. Du tipsas också om vilka örter som kan vara bra att börja med. Vi smakar också på ett par örter. (Visst material ingår, men ta gärna med papper och penna.)

Plats: Gårdshandlaren i Eslöv
Tid: torsdag 5 mars 18-20 ca
Pris: 390 kronor, soppa med bröd samt gåva med örttema värde 60 kr ingår (meddela eventuella allergier).

Anmälan sker till elisabeth@ortdevan.se senast måndag 2 mars. Betalningen garanterar din plats och sker i samband med anmälan till PG 784717-1 (firma Elisabeth Antonson).

Föreläsare är Örtdevan Elisabeth Gustafsson, som jobbar med bl.a healing och örtmedicin, även kallat fytoterapi. Läs mer om Elisabeth på www.ortdevan.se.

Varmt välkommen!

© All Rights Reserved.